Bileta avioni dhe trageti

Pranë Petani Agency do të gjeni bileta targeti për destinacionet :

  • Durrës–Bari–Durrës 
  • Durrës–Ankona–Durres 
  • Durrës–Trieste–Durrës 

Si dhe bileta avioni për destinacionet :

  • Tiranë – all airport – Tiranë

Në shkëbim të klientëve tanë, agjentët e Petani Agency ofrojnë shërbimin e pritjesnë Port e Aeroport për rastet e kontraktimit të shërbimit Rent a Car.