Kërko Makinen

Eskluzivisht kompania e vetme e autorizuar nga Autoriteti Portual Durrës dhe AFTO për ofrimin e këtij shërbimi brënda Terminalit të Trageteve Durrës

Ju mendoni për udhëtimin tuaj, për të tjerat kemi menduar ne!

Të reja, të larmishme , dinamike , familjare dhe aventurë , këto janë karakteristikat e flotës tonë.

Cfarë makine dëshironi?

Ofertat më të mira

Telefononi Tani

+ 355 694 05 3525

Newsletter

Merr njoftimet e fundit

 • Pranë Petani Agency do të gjeni siguracione të të gjitha tipeve si :

  • TPL
  • Kaskodhe Full Kasko
  • Siguracion Kufitar 
  • Karton Jeshil
  • Përgjegjësi Profesionale
  • Siguracion të Jetës në Udhëtim
  • Sigurim të Pronës

 • Pranë Petani Agency do të gjeni bileta targeti për destinacionet :

  • Durrës–Bari–Durrës 
  • Durrës–Ankona–Durres 
  • Durrës–Trieste–Durrës 

  Si dhe bileta avioni për destinacionet :

  • Tiranë – all airport – Tiranë

  Në shkëbim të klientëve tanë, agjentët e Petani Agency ofrojnë shërbimin e pritjesnë Port e Aeroport për rastet e kontraktimit të shërbimit Rent a Car.

 • Standartet tona do të konsistojnë tek Siguria – Përkushtimi – Asistenca

  Siguria juaj është siguria jonë, ndaj Petani Agency është fokusuar shumë tek kjo pjesë për të cilën ne kemi në monitorim të vazhdueshëm gjëndjen teknike të automjeteve si dhe dokumantacionin ligjor të tyre.

  Përkushtimi, Petani Agency ka një staf të kualifikuar për shërbimin ndaj klientit si në të gjitha degët e agjensive po ashtu edhe në tërren, I cili është I tëri pranë klientit përçdo problem, apo ndihmesë që I duhet.

  Asistenca , që ju mos të humbisni asnjë moment të udhëtimit tuaj Petani Agency ju vjen pranë në çdo moment për asistencën që do të ju duhet si në udhëtim , në mjete apo problem ligjore.

 • Petani Agency nxjerre ne shitje nje pjese te flotes se saj, ku bejne pjese : Chevrolet spark, Chevrolet Aveo, Chervolet Epica, Opel astra, BMW. Per informacione te metejshme kontaktoni ne numrin tone te telefonit: // 0694053524

E vetmja mënyrë për të bërë punë të suksesëshme është ta duash atë, ndaj ne si staf i Petani Agency nuk e kemi ëndërruar suksesin, por kemi punuar e punojmë për të!

-Petani Agency, Staf-

Është cilësia e një drejtuesi dhe e ekipit të tij, më shumë se çdo faktor, ajo që bën që një biznes të jetë i sukseshëshëm ose të dështojë!

-L. Petani, CEO-